L’epidèmia global s’està determinant

- Jun 09, 2020-

L’epidèmia global es deteriora

L’economia mundial pot patir la pitjor recessió des de la Segona Guerra Mundial


Segons les darreres dades publicades per l’OMS, hi ha 6931, 000 casos confirmats de COVID-19 i 400857 casos de morts a tot el món. Segons estadístiques en temps real de la Universitat Johns Hopkins als Estats Units, a partir de 5: 33 el 9 th, hora de Pequín, hi ha hagut més de 7 milions de casos confirmats a tot el món, arribant a 7085894 casos i un total de 405168 morts.


El 8 de juny, hora local, es van obrir les botigues de New York Jewelry Street. El 8 de juny és el 100 dia primer del primer cas confirmat de COVID-19 a la ciutat de Nova York. El mateix dia, la ciutat de Nova York va entrar a la primera fase de reinici, la construcció, l’agricultura i la fabricació es van reiniciar, i les botigues al detall podien ser operades per venda de carretera o amb cita prèvia.


L’Organització Mundial de la Salut va dir el 8 th que l’epidèmia mundial de COVID-19 està deteriorant. En els últims 10 dies, 9 països han informat més de 100 000 casos recentment confirmats a l'organització. El nombre de casos nous al 7 th és el més gran des del brot.

El director general de l'OMS, Tan Desai, va destacar, segons GG, alguns països mostren signes positius. En aquests països, la major amenaça ara és la complaença." Els resultats de la investigació mostren que la majoria del món segueix sent susceptible de COVID-19. L’OMS segueix instant els països a supervisar de prop el desenvolupament de l’epidèmia, sobretot quan alguns països comencen a reprendre manifestacions a gran escala per assegurar-se que l’epidèmia no es rebotarà.

Segons l'últim informe de la perspectiva econòmica mundial publicat pel Banc Mundial el 8 th, a causa de l'impacte de l'epidèmia COVID-19, s'espera que l'economia global disminueixi en {{2}} . 2% a 2 0 2 0, que serà la pitjor recessió econòmica des de la Segona Guerra Mundial.


Els Estats Units aixecen prohibicions de viatges a cinc països i 39 estats


Segons les darreres estadístiques en temps real de la Universitat Johns Hopkins als Estats Units, hi ha més de 1. 95 milions de casos diagnosticats als Estats Units i més de 1 10.000 morts.

El 8 hora local, el Pentàgon dels Estats Units va anunciar que elevaria la prohibició de viatges als 5 països i 39 estats nord-americans. Els cinc països són Bahrein, Bèlgica, Alemanya, Japó i el Regne Unit. El Pentàgon va dir que aquests llocs disposen de quotes GG, qualificades per aixecar restriccions de viatge."


Al mateix temps, les protestes i manifestacions a tot el país han entrat al dia 13. Quan milers de manifestants s’amuntegaven pels carrers, el nombre de diagnòstics de COVID-19 a tots els estats va continuar augmentant. L’expert nord-americà de malalties infeccioses Fuch va dir que aquesta forma especial de protesta a gran escala i la resposta policial intensificarà la propagació de l’epidèmia de COVID-19.


Molts països europeus adopten mesures prudents per desbloquejar-la


El Regne Unit va notificar el 8 th que hi havia 55 morts noves en un sol dia, que va ser el valor més baix des de finals de març. El ministre britànic de Salut, Hancock, va dir el mateix dia que l'epidèmia de COVID-19 s'està retrocedint a tot el Regne Unit, però la gent ha de romandre vigilant i prudent per evitar un repunt de la vacunació. Va dir que el govern britànic&va adoptar un primer enfocament de seguretat per desbloquejar el pressupost de GG; i segueix constantment les dades de l’epidèmia.


Segons dades publicades al lloc web del govern francès al 8 th, 211 nous casos de COVID-19 es van confirmar a França, amb un total de 154, 188 casos. diagnosticats. El ministre francès de Salut Veron va dir el 8 th que malgrat França' s" millora contínua de la situació epidèmica" actualment s'està alliberant la vigilància"" i França haurien de relaxar acuradament les seves mesures de control per evitar que l'epidèmia es reboti.

Segons les darreres dades publicades el vespre del 8 hora local pel Ministeri de Salut brasiler, el país va afegir 15, 654 casos confirmats de COVID-19 en un sol dia. , amb un total acumulat de 707, 412 casos; 679 morts noves i 37, 134 morts totals. El govern brasiler ha ajustat recentment el contingut de la publicació de dades de l'epidèmia per publicar només els casos i morts recentment confirmats en les últimes 24 hores i ha retardat el temps de publicació diària de dades. Aquest moviment ha provocat polèmica al Brasil.


190, 000 casos confirmats a l’Àfrica

Segons les darreres dades del lloc web oficial dels centres africans de control i prevenció de malalties, el nombre acumulat de casos recentment diagnosticats a l’Àfrica és proper a 190 000, arribant a 189, {{3} } i un total de 5, 175 morts.

Sud-àfrica va afegir 82 morts noves el dia 8. Les morts acumulades van excedir 1 000 i van arribar a 1 080. Al mateix temps, els casos confirmats del país' s van superar els 50, 000 el dia 8. El president sud-africà, Ramaphosa, va dir el 8 th que la taxa de creixement de casos confirmats a Sud-àfrica és efectivament preocupant. El govern sud-africà està actualment intensificant la seva adquisició d’equips de protecció de tot el món i recolzant la producció d’empreses locals per alleujar l’escassetat de materials antiepidèmics. El govern sud-africà també està millorant activament la infraestructura hospitalària, establint hospitals protegits i augmentant el cribratge de situacions d’epidèmia.

El vespre del dia 8 th, el Ministeri egipci de Salut va dir que un total de 35, 444 casos de COVID-19 van ser diagnosticats a Egipte, 9375 casos. curat i es van reportar 1, 271 morts. El ministre egipci de Finances, Mait, va publicar una declaració el 8 th, dient que a causa de l'impacte de l'epidèmia COVID-19, la taxa de creixement del PIB egipci durant l'exercici 2019-2020 ( 2019 de juliol) El 2020 de juny) va caure a 4%, inferior a l'expectativa de 6%.