Està bé la cara després de portar la màscara durant tant de temps?

- Jul 29, 2020-

A causa de l’epidèmia, les màscares s’han convertit de sobte en un element estrella que s’ha d’utilitzar a casa per salvar la vida i, amb la tornada de la feina, el temps d’espera de les màscares cada cop és més llarg. Quan anem a treballar i desplaçem-nos, és possible que portem màscares la meitat del dia.

No obstant això, el fet de portar a llarg termini no només és incòmode, sinó que també provoca alguns efectes secundaris de GG, efectes secundaris de GG, com ara el GG, la màscara GG, això fa que milers de noies es cruixin les dents! ! !

Llavors, què és una cara de màscara? Com prevenir i resoldre la cara de la màscara?

En poques paraules, són els problemes de la pell induïts pel fet de portar una màscara durant molt de temps, com ara acne, al·lèrgies, enrogiment, picor, etc.

Però, al cap i a la fi, tothom porta màscares per a diferents èpoques i tipus de màscares, de manera que els símptomes i la gravetat d’aquestes seran diferents. Els símptomes més freqüents són els dos següents.

01

Sagnat i pell trencada a la cara

Motiu:

Danys mecànics causats per la pressió i la fricció al teixit de la pell a causa de portar una màscara durant molt de temps. Les parts més habituals són els pòmuls, les galtes, darrere de les orelles que estan en contacte amb les corretges de la màscara i el pont del nas que està en contacte amb la part de conformació de la màscara&# 39.

Solució:

1. Utilitzeu una màscara amb una elasticitat adequada. Per als treballadors que no siguin mèdics, les màscares mèdiques d’un sol ús es porten generalment durant l’exposició de baix risc. Les màscares que no s’enganxen a les orelles, com ara les màscares que s’enganxen, també poden reduir la fricció i la pressió sobre la pell darrere de les orelles.

2. El temps de durada no ha de ser massa llarg. Si les condicions sanitàries ho permeten, traieu-vos la màscara en 2 o 3 hores o canvieu la posició de la màscara per reduir la pressió local.

3. Abans de portar-lo, podeu aplicar emol·lient localment per reduir la irritació de la pell causada per la fricció de la vora de la màscara.

4. La pols de Fuchun aplicada a la pell trencada pot reduir la inflamació i alleujar el dolor i accelerar la curació de la ferida a la pell trencada.

02

Pell sensible, acne freqüent, urticant

L’acne és una malaltia inflamatòria crònica de la pell de la unitat de les glàndules sebàcies del fol·licle pilós. Té punts negres, pàpules, pústules, nòduls, abscessos, quists i cicatrius i altres danys. Sol aparèixer a la cara, el pit i l’esquena. L’aparició de l’acne està relacionada amb l’escorça androgènica. L’augment de la secreció, la hiperqueratosi de l’epiteli de la boca del fol·licle pilós, el Propionibacterium acnes i l’herència estan relacionats amb un cert grau i es produeixen sobretot en homes i dones joves de 15 a 30 anys. El dany es produeix principalment a la cara, especialment al front i les galtes, seguit del pit, l’esquena i les espatlles. Es distribueixen de forma simètrica i sovint acompanyats de desbordament de sèu.

Motiu:

1. Els materials de màscares, com ara teixits no teixits, clips metàl·lics, gomes elàstiques, etc., poden causar al·lèrgies, dermatitis de contacte o acne a un nombre reduït de persones.

2. L'ús de màscares de qualitat inferior, materials falsos i inferiors poden estimular les al·lèrgies a la pell quan es porten.

3. Es fa servir durant molt de temps o la neteja excessiva es fa malbé la barrera de la pell i la humitat de la màscara pot generar bacteris fàcilment, cosa que pot provocar enrogiment, picor, etc.

Solució:

1. Quan escolliu una màscara, presteu atenció a triar una màscara normal i segura per dur-la i substituïu-la quan estigui mullada

2. Tractament farmacològic. Els dermatòlegs diuen que l'acne és una malaltia de la pell comuna. A causa de les diferents causes de l’acne, el tractament a cegues pot causar lesions a la pell del rostre, cicatrius de l’acne, fosses de l’acne, marques de l’acne, pigmentació i pell aspra. Per tant, cal un tractament professional i estandarditzat.