Com distingir la part frontal i posterior d’una màscara

- Jul 29, 2020-

Les màscares són una mena d’eines de protecció que juguen un paper de filtratge. L’ús de màscares té un bon efecte protector sobre les persones. Generalment, un dispositiu de filtre de múltiples capes s’utilitza en màscares per filtrar els gasos contaminats i les petites partícules de l’aire. Per tal de protegir millor les vies respiratòries de&# 39, feu que el cos de&# 39 sigui més segur i saludable, cosa que també fa que l'ús de màscares sigui més important. Llavors, com distingir la part frontal i posterior de la màscara? Deixeu-me que us ensenyi a tots a continuació.

1. Màscara mèdica

1. Mira el color

En general, la cara frontal (cap a fora) de les màscares mèdiques té un color més fosc i la cara posterior (cap a fora) és més clara o blanca. Quan es porta, el costat més fosc està orientat cap a l'exterior i el color més clar és el costat que toca la cara.

2. Mira el plec

La cara de la màscara mèdica amb el plec cap avall és la part frontal (cap a fora), i la cara amb el plec cap amunt és el revers (cap a fora).

3. Mireu la tira metàl·lica del clip

A més de distingir la part frontal i posterior de les màscares mèdiques, també cal distingir la part superior i la inferior. L'extrem de la tira metàl·lica amb el clip del nas (hi ha una tira horitzontal relativament dura quan es toca a mà) està cap amunt i viceversa.

Dos, màscara N95

1. Mireu la superfície irregular

Quan s’obre la màscara N95, el costat convex és el costat frontal (cap a l’exterior) i el costat còncau és el revers (cap a l’interior).

2. Fixeu-vos en la tira metàl·lica del clip

En comparació amb les tires metàl·liques relativament amagades del clip per al nas per a màscares mèdiques, les tires metàl·liques del clip per al nas de la màscara N95 generalment estan exposades. Es pot veure que el costat de la tira metàl·lica del clip de nas és el costat frontal i el costat de la tira metàl·lica cap amunt.

3. Mireu l'orientació de la banda del cap

La diadema de la màscara N95 està situada a la part frontal (mirant cap a l'exterior) i la diadema es pressionarà contra la vora de la màscara quan es porti.

Després de llegir la descripció anterior, crec que tothom ha entès com distingir la part frontal i posterior d’una màscara. Tothom ha de portar una màscara amb l’orientació i el mètode correctes, de manera que la màscara pugui estar a prop de la cara, bloquejar de manera més eficaç bacteris i virus i proporcionar-nos un millor efecte filtrant.

Tres màscares d’un sol ús

1. Mira el color

El costat més fosc de la màscara d’un sol ús és el frontal i el costat frontal s’ha de girar cap a l’exterior quan el porteu, mentre que el de color clar és el revers, que tocarà directament la cara.

2. Mireu la barra metàl·lica

La màscara es pot distingir per la tira metàl·lica de la màscara. Generalment, el costat de la tira metàl·lica de la part superior i que sobresurt cap a fora està orientat cap a fora.

3. Mira el plec

Hi haurà molts plecs a la màscara, el plec cap amunt és generalment la capa exterior i el plec cap amunt és la capa interna.

4. Fil

En circumstàncies normals, el costat de la màscara plana blanca amb el fil és l'exterior, al contrari, el costat sense fil és el revers.

5. Suavitat

A causa de la funció de bloqueig d’aigua, la superfície exterior de la màscara és majoritàriament llisa i la capa interna està formada majoritàriament per un material amb una bona permeabilitat a l’aire, prop de la pell, que és bo per respirar, és més delicat i còmode.

Després de llegir la introducció anterior, crec que tothom ha entès com distingir la part frontal i posterior d’una màscara. Tothom ha de portar una màscara amb l’orientació i el mètode correctes, de manera que la màscara pugui estar a prop de la cara, bloquejar de manera més eficaç bacteris i virus i proporcionar-nos un millor efecte filtrant.