Llibre blanc antiapidèmic: Els costos del tractament COVID-19 són a càrrec del país

- Jun 08, 2020-

Llibre blanc antiepidèmic: el cost del tractament amb el COVID-19 és a càrrec del país


GG quot; L’epidèmia de COVID-19 és una emergència de salut pública important que s’ha produït des de la fundació de la Nova Xina, amb la més ràpida propagació, el rang d’infecció més ampli i la prevenció i control més difícils." El 7 de juny, el pressupost GG; Combat COVID- El 19 Llibre blanc sobre l'acció de la Xina per a la situació epidèmica (en endavant, el GG; White Paper") defineix la situació epidèmica d'aquesta manera. . Des del tancament de Wuhan fins a la llar de tot el poble, des del tractament clínic fins a la investigació i el desenvolupament de vacunes ... Aquesta guerra bloquejant epidèmies va obtenir resultats inicials, però també va exposar els problemes en el camp de la salut pública. Durant les dues sessions d’aquest any, es va crear el sistema de gestió d’emergències en salut pública. Posant-se al capdavant, els sistemes d’alerta i control precoç, la gestió d’agències de control de malalties i les regulacions de salut pública es convertiran en les prioritats principals per a les pròximes mancances.


Cost per càpita 23, 000 yuanes


Quota GG; Llibre blanc" mostra que a partir de 24: 00 de maig a 31, {{{{{6}}}}), la velocitat de curació de COVID-19 era 94. {{{ {8}}}}% i la taxa de mortalitat era 5. 6%.


Concretament, 31 províncies, regions autònomes, municipis directament sota el Govern central i el cos de producció i construcció de Xinjiang han informat un total de 83, 017 casos confirmats, un total de {{3} }, 307 casos donats d'alta i un total de 4, 634 morts.


GG quot; Des del brot, la província de Hubei ha curat amb èxit més de 3, 000 pacients COVID-19 de més de 80 anys i 7 de més de 100 anys. Molts pacients ancians malalts greus van ser rescatats de la línia de mort." El Llibre blanc va assenyalar.


Darrere de l’elevada taxa de curació hi ha l’alt cost del tractament. Segons el GG, Llibre blanc GG, al maig 31, les despeses mèdiques per càpita dels pacients diagnosticats a tot el país eren aproximadament de 23, 000 iuanes, i les despeses mèdiques totals eren tan altes com 1. 35 mil milions de iuans.


Val la pena assenyalar que el cost del tractament dels pacients severs és molt superior al dels pacients habituals. GG; el cost del tractament per càpita dels pacients amb malalties crítiques supera els 150, 000 iuanes, i el cost del tractament per a alguns malalts crítics és de centenars de milers de iuans o fins i tot milions." Quota GG; Llibre blanc" assenyalat. Entre ells, un home de 70 anys que patia COVID-19, el tractament costa gairebé 1. 5 milions de iuans.


Per a l’origen del cost, cal citar el GG; Llibre blanc" utilitza set paraules per descriure-ho: totes són a càrrec de l’Estat.


La quota GG; Llibre blanc" demostra que a 31 de maig, tots els nivells de finançament a tot el país han destinat 162. 4 mil milions de iuans en fons de prevenció i control de les epidèmies. Concretament, per a les despeses mèdiques que incorren els pacients COVID-19 (inclosos pacients diagnosticats i sospitosos), després de l’assegurança mèdica bàsica, l’assegurança de malalties crítiques, assistència mèdica, etc., es paguen segons la normativa, la càrrega personal serà subvencionada per la financera. ; El servei d’assegurança mèdica el realitzarà el pagament anticipat al lloc del tractament mèdic. Per assegurar-se que les institucions mèdiques no es preocupin per les restriccions pressupostàries, l'Oficina Nacional d'Assegurances Mèdiques ha afirmat anteriorment que el departament d'assegurances mèdiques ajusta els indicadors pressupostaris totals de les institucions mèdiques designades per al tractament, enumera les despeses mèdiques relacionades per separat i no ocupen els indicadors pressupostaris totals de l'any.


GG quot; De fet, per als pobres o els que no tenen capacitat de pagar, especialment el servei d’emergències, els nostres hospitals públics també els han atès primer. Tanmateix, en el cas d’epidèmies a gran escala, cal confiar en subvencions econòmiques i el govern eximirà l’assegurança mèdica. Totes les despeses." Xue Di, professor de l'Escola de Salut Pública de la Universitat Fudan, va dir en una entrevista amb un reporter del Beijing Commercial Daily.